Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A játékokat a világméretű járvány miatt halasztották idén nyárról jövőre, a tervezett időpont július 23. és augusztus 8., a paralimpiára augusztus 24. és szeptember 5. között kerülhet sor.

Az Egyesült Államokban született szakember szerint csak megfelelő oltással képzelhető el a két esemény 2021-es megtartása - számolt be az MTI.

A vakcina kifejlesztése egy-másfél évet vesz igénybe, de a legfrissebb hírek szerint talán hamarabb is meglesz. Ha egy éven belül sikerül előállítani, akkor reális lehet a jövő évi rendezés" - idézte a BBC híradását az olimpiai sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz portál.

Amennyiben viszont nem történik meg a tudományos áttörés, úgy gondolom, nem reális a jövő nyári olimpia. Helyes döntést hoztak a halasztással, de újra kell majd vizsgálni a helyzetet - tette hozzá a szakember.

Sridhar a Globális Egészségügyi Irányítási Program alapító igazgatója, és az ebolával kapcsolatos globális válaszlépésekkel foglalkozó független testület társelnöke.

Az ötkarikás házigazda Japánban pénteken az egész országra kiterjesztették és május 6-ig meghosszabbították a rendkívüli állapotot a járvány miatt. Világszerte több mint 2,24 millió a fertőzöttek és több mint a 154 ezer a halálos áldozatok száma.