Koronavírus: zárásra készülnek a britek

December 2-ig bezárnak a nem alapszükségleteket kielégítő boltok, mozik és szolgáltatók, és kijárási korlátozások is jönnek a járvány fékezése érdekében Nagy-Britanniában egy új javaslat szerint, amelyről szerdás szavaz a brit parlament - írja a Guardian hírére hivatkozva a 444.hu.
Szepesi Anita, 2020. november 1. vasárnap, 08:48
Fotó: AFP

A korlátozások ideje alatt arra kérnek, hogy maradjon otthon, kivéve, ha iskolába, munkába vagy vásárolni megy, vagy esetleg rászoruló családtagját megy gondozni megy. Az óvodák, iskolák, egyetemek viszont nyitva maradnak, ahogy a gyárak is  - derül ki a portál szemléjéből.

A lezárás idején csak munka miatt lehet majd külföldre utazni, a belföldi utakat is korlátozzák, akárcsak a találkozókon résztvevők számát.

Az ajánlások szerint kültéren is csak a közös háztartásban élők legyenek együtt, kültéren sportolni például csak úgy lehet, ha az egy háztartásban élőkön kívül csak egy másik személy van a csoportban.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

flydomi, 2020.11.01 11:07

Long Live the Queen!!!

Hajra Boris!!!

Hamarosan eljon a beigert Kaanan. :))
Velemenyem szerint ez bukta lesz.Habar mar elokeszitette a sajat meneszteset a bohoc aprilisi-majusi datumal. :))
Persze,a Covidra fog majd mindent.(a gazdasagi fellendulest es a sajat egeszsegugyi problemajat). :DD

LONG LIVE THE QUEEN!!!! :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html