Újdonság a Lidltől: kocsi már havi 28 ezer forinttól

A Lidl beszállt az autólízing-piacra: mostantól kis városi autókhoz juthatnak a német magánügyfelek. A lízingeléshez nem kell mást tenni, mint felkeresni a dedikált weboldalt, ott pedig kiválasztani a kívánt autót és a leginkább szimpatikus opciókat.
K. Kiss Gergely, 2019. február 5. kedd, 17:23
Fotó: Napi.hu

Konkrétan egyetlen típust: Fiat 500-at kínál a Lidl, de legalább négy különböző színben. A többek közt klímával, multifunkciós bőrkormánnyal, Bluetooth rádióval, illetve hátsó parkolóradarral felszerelt városi kisautó 24, 36, illetve 48 hónapra lízingelhető, 10-15 ezer kilométeres éves futásteljesítmény mellett.

Az első körben Berlinben, Erfurtban és Halléban elérhető autókra opcionális biztosítást, illetve téligumit is lehet kérni. A Fiat 500 48 hónapos futamidő, illetve 10 ezer kilométeres futásteljesítmény esetén már havi 89 euró (28 ezer forint) ellenében használatba vehető.

A szolgáltatás keretein belül idén áprilisig első körben ezer autót kívánnak lízingbe bocsátani. Németországban egyébként autókat is árul a Lidl, még pedig a vállalat alig használt céges autóit vehetik meg a vásárlók kedvezményes áron.

HOZZÁSZÓLÁSOK