Gigantikus Lidl-bomba robban csütörtök reggel

Szabályosan berobban a szerb kiskereskedelem piacára a Lidl, amely tucatnyi üzletét nyitja meg egyszerre október 11-én. A vásárlókat "lehengerlő" árkedvezményekkel, például 120 forintnak megfelelő dinárért kapható táblás csokival várják.
Barabás Júlia, 2018. október 10. szerda, 16:37
Fotó: Napi.hu

Különleges kedvezményeket kínálva október 11-én reggel nyitja meg kapuit a Lidl Szerbiában - adta hírül a vajdasági Szabad Szó. Belgrád, Bor, Nagybecskerek, Kragujevac, Leskovac, Nis, Újvidék, Szendrő (Smederevo), Zombor, Szabadka, Uzice és Szabács (Sabac) települések lakosai rohamozhatják meg az új áruházakat.

Egy 100 grammos csokoládét 44 dinárért (121 forint), dobozos sört 45 dinárért (124 forint) vásárolhatnak majd a vevők az új létesítményekben. Egy kiló hús 300 dináros (826 forint) áron lesz kapható. A Lidl olyan márkás termékeket sorakoztat fel, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen.

A balkáni ország kereskedelmi láncai közül a legnagyobbak a Delhaize, az Idea és a Roda. A szakértők szerint a Lidl néhány hónap alatt felzárkózhat hozzájuk. A német vállalat más településen épülő üzleteit novembertől kezdve folyamatosan nyitja meg.

A fotó forrása: Szabó Dániel/Napi.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darquan, 2018.10.11 06:17

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.10.10 19:50

Hogy ez a CBA-nak miért nem jutott eszébe ?
- ja hogy ott nem adnak állami támogatást haversági alapon, dolgozni a sikerért pedig büdös.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html