Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nem jogerős döntés indoklásában a bíró elegendőnek vélte a felvonultatott bizonyítékokat az apaság megállapításához, ide sorolta egyebek mellett a "nyilvánvaló fizikai hasonlóságot" a két férfi között, továbbá azt, hogy az énekes minden alkalommal megtagadta a DNS-vizsgálat elvégzésére vonatkozó kérelmet - írta az MTI.

A bíró azt is kiemelte, hogy Iglesias és María Edite Santos táncosnő a gyerek fogantatásának időszakában ismerte egymást - hiszen ugyanabban az éjszakai klubban dolgoztak -, és a nő "nagyon konkrét adatokat" mondott el bírósági vallomásában az énekes házának belsejéről. Nem lehet kizárni, hogy volt köztük szexuális kapcsolat - érvelt a bíró.

Fernando Falomir, a Miamiban élő spanyol énekes ügyvédje bejelentette, hogy fellebbeznek a döntés ellen, és kétségbe vonta a bizonyítékokat, amelyekre hivatkozva megszületett az első fokú ítélet.

A valenciai bíróság 2017 decemberében fogadta be Javier Sánchez Santos apasági keresetét, amelynek alapja egy DNS-vizsgálat, melyet az Egyesült Államokban végeztek el. Magánnyomozó közreműködésével szereztek hozzá mintát a 75 éves spanyol énekes egyik gyerekétől, méghozzá úgy, hogy a házuk szeméttárolójában kutattak.

Ez a teszt 99,9 százalékban azt mutatja, hogy én a fia vagyok, valamint azt, hogy anyám mindig az igazat mondta

- nyilatkozta akkor újságíróknak Javier Sánchez Santos.

A "törvénytelen fiú" történetét jól ismeri a spanyol közvélemény, anyja a kilencvenes évek elején hozta nyilvánosságra viszonyukat, amelyből állítása szerint kisfiú született. Előbb az asszony, később pedig a fia is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, ám eddig egyik eljárásban sem jártak sikerrel.

A most 75 éves Julio Iglesias karrierje csúcsán a latin amorózót testesítette meg, romantikus balladáiért nők milliói rajongtak világszerte. Két házasságából összesen nyolc gyereke született.