Még Farage szerint is elmaradhat a brexit

A radikális EU-ellenességéről hírhedt Nigel Farage arról beszélt, hogy a brit parlamentben is többségben vannak azok, akik azt szeretnék, Nagy-Britannia ne lépjen ki az EU-ból - írja a 24.hu.
Szász Péter, 2018. január 14. vasárnap, 17:15
Fotó: MTI/EPA

A brexit arca azt nyilatkozta az Observernek, hogy egyre jobban aggódik, amiért a brexit-ellenes erőkhez került az irányítás: "Csak a bennmaradás-pártiakról hallani. Többségük van a parlamentben, és ha nem szedjük össze magunkat, vereség lehet a történelmi győzelem vége".

A politikus szerint már a brexit-párti képviselők sem gondolkodnak abban, hogy Nagy-Britannia teljesen elszakadjon az EU-tól, a maradáspártiak pedig folyamatosan a brexit lehetséges, katasztrofális gazdasági következményeit hangoztatják, anélkül, hogy a másik oldal is kifejtené az álláspontját.

Farage úgy látja, hogy a brexit szavazás óta a kilépést támogató erők gyakorlatilag nem érzik szükségét, hogy érveljenek az ügy mellett, hanem mindent ráhagytak a másik oldalra - olvasható a portálon.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2018.01.14 21:13

@Bahnsteig_Eins: 'A cikkben sehol nem található olyan hogy Farage szerint "elmaradhatna" a brexit."

De igen!

"A brexit arca azt nyilatkozta az Observernek, hogy egyre jobban aggódik, amiért a brexit-ellenes erőkhez került az irányítás: "Csak a bennmaradás-pártiakról hallani. Többségük van a parlamentben, és ha nem szedjük össze magunkat, vereség lehet a történelmi győzelem vége".
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bahnsteig_Eins, 2018.01.14 19:50

A cikkben sehol nem található olyan hogy Farage szerint "elmaradhatna" a brexit. Azaz ismét bebizonyosodott, hogy a liberális újságírót könnyebb utolérni mint a sánta kutyát...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html