Meghalt az asztronauta, aki negyedikként lépett a Holdra

Meghalt Alan Bean, az asztronauta, aki a negyedik ember volt a Holdon.
Szabó Zsuzsanna, 2018. május 26. szombat, 21:46
Fotó: Pixabay

Szombat este a NASA, és Alan Bean családja közösen jelentette be a férfi halálát. Bean leginkább arról volt híres, hogy ő lépett negyedikként a Holdra, az Apollo-12 program keretein belül - írja az Index. A közlemény szerint Bean rövid betegség után, Houstonban halt meg a 86 éves korában.

A Bean később képzőművészként vált híressé, ugyanis évtizedekig festette azokat a panorámákat, amik a Holdon elé tárultak. Nyugalmazása után, több mint négy évtizedig élt ezekből a képekből.

Az ő halálával már csak négy űrhajós maradt életben azok közül, akik jártak a Holdon: Buzz Aldrin, Dave Scott, Charlie Duke és Harrison "Jack" Schmitt.

Képünk forrása: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.05.27 02:45

Ez a zene nagyon ott van, grindcore a javából. Kizárólag csak műértőknek, grindereknek ajánlom. Ha ha ha

INSECT WARFARE

https://www.youtube.com/watch?v=MojIJM6OFxo
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.05.26 22:28

Ja, az amerikai zászló meg lobogott a Hold szelében, ahogy azt az amerikai dokumentumfilmből tudjuk (megtalálható a YouTube-on, csak úgy leng és lobog az amerikai zászló azon a szeles Holdon, ha ha ha).

Most mindjárt jönni fog pár liberált Móricka (mint pl. atombandi) akik nem értik hogy mi a gond a Holdon lobogó amerikai zászlóval, nekik előre szólok hogy már fáradt vagyok a hülyékhez, ezért nem fogok válaszolni.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html