Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A díj kitüntetettje a 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétel kategóriában az ipari automatizálással foglalkozó Aventics Hungary Kft., a 3-10 milliárd forint közöttiben a lakástextilgyártással foglalkozó Naturtex Kft., a 3 milliárd forint alattiban a csomagolóanyag-gyártó Adu Alba Kft. lett - írta az MTI.

A tárca támogatja a versenyt, amely a gyártó, termelő cégek széles körének biztosít lehetőséget a megmérettetésre - mondta Pomázi Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) iparstratégiáért és gazdaságszabályozásért felelős helyettes államtitkára. A termelés dinamikus bővülése is jelzi, hogy erre az évre a gyártókapacitások jelentős felfutása várható, erősíti az iparban a pozitív kilátásokat.

Vándor Ágnes, a díjat alapító PPH Media ügyvezető igazgatója elmondta: idén második alkalommal adták át a díjakat, a kétfordulós versenybe minden szektorból várták a jelentkezőket.

A pályázók között voltak kisebb, magyar tulajdonú családi vállalkozások, közepes méretű gyártók és nagy nemzetközi gyárak és nagyvállalatok gyártóegységei is. A nyertes vállalatok egy évig ingyenesen viselhetik a kitüntető címet. A versenyre pályázhatott minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalat, amely rendelkezik gyártóegységgel, a részvétel a megmérettetésen ingyenes.

(Képünk illusztráció.)