Mennyit keresnek a magyarok?

Hazai és külföldi vonatkozású makroadatokra figyelhetnek a befektetők a hét utolsó napján.
Napi.hu, 2016. február 18. csütörtök, 21:01
Fotó: Napi.hu

A KSH pénteken közzéteszi a keresetek január-decemberi alakulását. Egy hónappal korábban, novemberben, éves bázison 5,3 százalékkal nőttek az átlagkeresetek a nemzetgazdaság egészét tekintve.

Németországból a januári termelői árindexre vonatkozó adatok érkeznek. Az index az előző hónapban 0,5 százalékkal csökkent havi bázison.

Az USA-ra különösen érdemes figyelni, ugyanis kiderül, mennyivel változtak a fogyasztói árak januárban. Decemberben havi bázison 0,1 százalékos volt a csökkenés és most is ennyit várnak az elemzők.

Nagy-Britanniából a kiskereskedelmi termékforgalomról tudhatnak meg többet a befektetők. Az elemzők 3,4 százalékos növekedésre várnak az előző havi éves bázisú 2,1 százalék után.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megfigyelt, 2016.02.19 18:23

@tarTosPista: A pozitív dolgokat is értékelni kellene . Örüljünk annak,hogy komoly béremeléseket tudtak megvalósítani például a helyettes államtitkárok 2015 január 1-vel 30 %-os béremelést kaptak, nem is hallottam ,hogy ezek bármelyike külföldre készülne.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarTosPista, 2016.02.19 11:05

Én elégedett vagyok a Kedves Vezér fizetésével a mellékkereseteivel, és az őt körülvevők juttatásaival.
Azok meg a pórnép rabszolgabérével.
És ez így van rendben, mert nem tetszettünk fo.r.r.adal.mat csinálni.
Megérdemeljük!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html