Már-már ingyenes a mobilozás Szlovákiában

A nyári hónapokban elsősorban az ingyenes adatcsomagok dominálnak a szlovákiai mobilszolgáltatók ajánlatai között, de van olyan cég, amely kedvezményes EU-n kívüli roamingot kínál.
Barabás Júlia, 2019. július 13. szombat, 11:15
Fotó: Getty Images

A Magyarországon nem tevékenykedő Orange ingyen adatkeretet ad ügyfeleinek Szlovákiában - kezdődik a pozsonyi Új Szó összesítése. Az akciót a Pohoda Fesztivál ihlette (itt az egyik fő támogató az Orange). A fesztiválcsomagot, amelyben 5 gigabájtnyi adatkeret van, mindenki megkaphatja, aki ellátogat valamelyik nyári fesztiválra

A szlovákiai Telekomnál az ingyenes nyári adatkeretet minden előfizetést használó ügyfél megkapja. Minél nagyobb a havi díjas csomag, annál több adatot kap az ügyfél. A felfrissített roamingcsomagok elsősorban az unión kívüli országokban kínálnak nagyobb adatkeretet. A legnagyobban egy gigabájt van, melynek ára az első zónában 12 euró.

Az O2 is nyári adatcsomagot kínál összes ügyfelének. A csomagban 5 gigabájtnyi adatkeret van, az akcióban kínált keretet szeptember 15-ig lehet igényelni.

A 4ka ügyfelei gyakorlatilag korlátlan csomagot kapnak (300 gigabájtban maximalizálva), ha előfizetnek valamelyik Sloboda tarifacsomara (ennek ára 8-12 euró között mozog). Az ingyenes adatkereteket két hónapig lehet felhasználni, legkésőbb szeptember végéig.

HOZZÁSZÓLÁSOK