Lebukott a bűnöző kiscica

Úgy tűnik, az utcára kerülése előtt sem volt gyerekszobája annak a kiscicának, akit Oroszország egyik déli városában fogadott be egy bár tulajdonosa. A macska különös módon hálálta meg megmentését.
Barabás Júlia, 2020. július 25. szombat, 07:20
Fotó: Shutterstock - Képünk illusztráció

Oroszország nagy ország, ezért se szeri, se száma az őrült sztoriknak, ám aki azt hitte, hogy nem lehet fokozni a furcsaságokat az tévedett - idézi a Moscow Times a Reuters cikkét.

Szájában vitte a pénzt

Az orosz bárokban előfordul verekedés, drogozás, lerészegedés, kiabálás, szex és az is előfordulhat, hogy a személyzet valamelyik tagjáról kiderül, hogy enyves a keze, de az ország déli részén lévő Anapa városában történtek nem illenek be ebbe a sorba.

Az U.S.S.R. Sörbárra keresztelt vendéglátó-ipari egységben a belső körhöz tartó illető lopott, ám nem az egyik dolgozó, hanem a bár kiscicája, Masjanya. A biztonsági kamerák felvételei alapján látszik, hogy szájában egy köteg bankóval oson valahová - vélhetően oda, ahol el akarta rejteni a rablásból származó pénzt -, ám pechére az egyik alkalmazott meglátta és elvette tőle a lopott pénzt.

Sztár lett

Mint a következő felvételből kiderül, nem adta fel a rablás szándékát, második "betörése" után új útvonalon menekítette ki a pénzt. Úgy tűnik, Masjanyán nyomott hagyott nehéz élete, ugyanis a bár tulajdonosa egy utcasarokról szedte fel még május végén. Mielőtt valaki elhamarkodottan elítélné és hálátlansággal vádolná a bűncselekményért, amit elkövetett, figyelembe kell venni egy fontos enyhítő körülményt.

Miután megjelentek a róla szóló videók a közösségi médiában, Masjanya híresség lett. Sokan azért térnek be a vendéglátó-ipari egységbe, hogy vele találkozzanak, közös fotót készítsenek, illetve megkínálják abból, amit falatozni rendeltek. Más szóval Masjanya vendégforgalmat csinál a boltnak. Azt csak találgatni lehet, mire kellett neki a lopott pénz: talán aranyozott kaparófára vagy egy kiadós hallakomára költötte volna.

HOZZÁSZÓLÁSOK