Moszkva kemény diplomáciai választ ígért a lövedék miatt

Az orosz külügyminisztériumban kemény és konkrét diplomáciai válaszlépéseket helyeztek kilátásba Ukrajnával szemben a dél-oroszországi Rosztovi területen vasárnap becsapódott lövedék, és az annak következében megölt férfi halála miatt.
MTI, 2014. július 13. vasárnap, 11:29
Fotó: Napi.hu

Grigorij Karaszin orosz külügyminiszter-helyettes a Ria Novosztyi orosz hírügynökségnek azt mondta, a tények azt bizonyítják, hogy veszélyesen erősödik a feszültség Oroszország és Ukrajna határán.

Hozzátette, hogy az orosz diplomáciai válaszlépések előtt tisztázni kell minden körülményt a történtekkel kapcsolatosan.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

juliann, 2014.07.13 17:31

@roberta: Már 100 000 személy ,felnöttek ,gyerekek menekültek át Oroszországba ,sátrakban laknak !!!
Oroszország bevezette hogy csak egy állampolgárság lehetséges !!!
Válószínü ,az ukránt átcserélik oroszra !!!
Az a nagy kérdés, hogy az Ukrajnában lakók ,átcserélik-e ???
Èn úgy gondolom hogy kettö éven belül ,ítt szeretnének Putinnak gondot okozni !!!

http://hu.wikipedia.org/wiki/Kauk%C3%A1zus_%28hegys%C3%A9g%29
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

roberta, 2014.07.13 15:41

Nem jó ingerelni a "medvét" még ha játékosnak mutatkozik akkor sem! De arra aztán kíváncsi leszek meddig bírja Putyin, hogy oroszokat gyilkolnak Ukrajnában és Oroszországban az EU unió pénzén. Az jó tudni, hogy tulajdonképpen mi is finanszírozzuk ezt a "népírtást" és már köszönik is mert behíják a magyart adategyeztetésre és rögtön "keleten" találja magát talpig felfegyverezve és lövetik a lakótelepeket mert ott oroszok laknak, na de ez bekövetkezik Kárpátukrajnában" is hogy fogyjon a magyar.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html