Nagyot lép az MKB

Az Oracle Flexcube univerzális pénzintézeti alaprendszerének alkalmazásával javítja a banki munkafolyamatok hatékonyságát az MKB Bank, miközben működési kockázatait is mérsékli.
Napi.hu, 2016. február 11. csütörtök, 15:24
Fotó: Napi.hu

Az Oracle Flexcube rendszere váltja fel az MKB Bank által eddig használt banki platformot. A lépés nyomán javul az ügyfélélmény, hiszen lerövidül az ügyintézési idő, legyen szó hitelkérelemről, számlanyitásról és egyéb folyószámla műveletekről. A dokumentumkezelés digitálissá tétele nem pusztán a működési költségeket csökkenti, hanem a környezetvédelmi célkitűzéseknek is megfelel - közölte a bank.

Mindent megteszünk azért, hogy az ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük, kéréseiket gördülékenyen kezeljük, ezért a jövőben is elsődleges szerepet kap a rugalmas és dinamikus ügyintézés - emelte ki Hetényi Márk, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese. Az új rendszer bevezetésével a bank fejlett, képessé válik arra, hogy a több adatforrásból származó információkat versenyképesebb áron dolgozzon fel, ahogyan arra is, hogy mérsékelje a működési kockázatokat.

HOZZÁSZÓLÁSOK