Negyedmillió dolláros végkielégítést kap Strauss-Kahn

Az IMF 250 000 dolláros végkielégítést fizet a nemi erőszak vádjával letartóztatott és ezért posztjáról lemondó Dominique Strauss-Kahnnak - jelentette be a Valutaalap pénteken.
Józsa Bernát, 2011. május 20. péntek, 22:20
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a volt ügyvezető igazgató nyugdíj-hozzájárulását durván túlbecsülte a média az egyszeri végkielégítés alapján. Az IMF-től a következő évek során lényegesen alacsonyabb összegben részesül majd a szerdán lemondott ex-vezér.

Dominique Strauss-Kahn 2007 szeptemberében került az IMF élére évi 420 930 dolláros fizetésért, amelyet utána az infláció mértékével korrigáltak.

Ezen felül évi 73 350 dollár (a későbbiekben szintén inflációval korrigált) megélhetési hozzájárulásban részesült a szervezet honlapján szereplő adatok alapján.

Az utóbbi mintegy 1,15 millió forintos kiegészítésre minden bizonnyal a havi 6,65 millió forintnak megfelelő alapfizetés szűkössége miatt lehetett szükség.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.05.21 10:45

Nos pontosan ez az az összeg amit fel kell majd ajánlania annak a túlságosan is vonzó fekete gyögyszemnek azért, hogy "módosítsa a történteket", különben neki kell majd szexuális jellegü szolgáltatásokat nyújtania a börtönben a nehézfiuknak !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html