Nem tágítanak a romániai tüntetők

A korrupciós bűncselekmények büntetését enyhítené az új román kormány, a büntetőtörvénykönyv módosítása ellen napok óta százezrek vonulnak az utcán - írja a 444.hu a Transindexre hivatkozva.
Szepesi Anita, 2017. február 3. péntek, 23:11
Fotó: MTI/EPA

Kedd éjszaka óta százezrek tüntetnek az utcán a tervezett módosítások ellen. A  portál cikke szerint a  rendszerváltás óta nem tüntettek ennyien az országban, mint most.

Szombaton további demonstrációkra készülnek a nagyvárosokban, s arra kérik a helyieket, hogy a gyerekeiket is vigyék magukkal a tiltakozásra.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ez van, 2017.02.04 10:54

@VasiMu: Hiába nagyrománozol példát vetne belőle magyarország mert mit godolsz
nagymagyarországon nem úgy van mint romániába? Itt is lop elegt a satnya zsenitek és a bandája csak ti magyarok hagyjátok magatokat kifacsarni a nagy hőzögő bagázstól ,jobban tennétek ha ti magyarok is az utcára vonulnátok csak sajnos a magyar nemzet már nem a régi és befele fordul mer már féll ! Epp olyan visszarendeződés folyik itt is mint romániába ! Csak a román ki mer állni a magyar meg nem !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

VasiMu, 2017.02.03 23:45

Megy a nagyromány nacionalista hözöngés!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html