Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Jonas Schmidt-Chanasit német virológus úgy értékeli, hogy a koronavírus-járvány még nagyon sokáig fog tartani, dacára az elkezdett oltási kampányoknak - idézte a szakértőt a Business Insider Polska. - Mindenki azt mondja, hogy mindenen túljutunk, ellenállást szerzünk legkésőbb a nyárig, ám ez nem reális célkitűzés, és frusztrációt fog szülni, ha az ígéret nem teljesül.

Az oltás nagyon fontos eleme a koronavírus-fertőzéssel folytatott harcnak és a megelőzésnek, de a másoktól való távolságtartás, a maszkhordás, a higiénia, a helységek szellőztetése, a rizikócsoportok vizsgálata és védelme továbbra is fontos feladat marad - fejtegette az orvos professzor a Hamburger Abendblattnak adott interjújában.

A szakember azt jósolja hogy idén az emberek fokozatosan fognak közeledni a régi életükhöz, de meg van győződve arról, hogy 2022-ben még mindig szükség lesz néhány korlátozásra. Hogy jobban lehessen védeni a 80 éven felettieket a fertőzése ellen, a virológus szerint önkéntesek bevonására, sőt akár a hadsereg segítségére is szükség lehet.