Orbán köszönetet mondott a barátságért

Magyarország az európai-orosz és a magyar-orosz kapcsolatok normalizálásában érdekelt - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, amikor Vlagyimir Putyin orosz elnök fogadta őt Moszkva melletti novo-ogarjovói rezidenciáján.
MTI, 2016. február 17. szerda, 13:02
Fotó: Napi.hu

A szűkkörű megbeszélés első, sajtónyilvános perceiben a magyar kormányfő megköszönte az orosz elnöknek azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a nehéz időszakban is tett az orosz-magyar barátság érdekében.

Talán szerénytelenül hangzik, de azt mondhatjuk, hogy ami jó a kapcsolatunkban, arról mi tehetünk, ami nem jó, arról pedig nem - fogalmazott Orbán Viktor.

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt mondta, Magyarország egy nagyon régi és megbízható partner, és Oroszország bízik abban - utalt a napra pontosan egy évvel ezelőtti budapesti látogatására -, hogy az egy éve megtárgyalt tervek tovább alakulnak és fejlődnek.

A megbeszélés ezt követően zárt körben folytatódott.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2016.02.17 17:17

@ptiszai:

Smárolás volt?

Vagy csak kézcsók?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ptiszai, 2016.02.17 14:32

Két komcsi politikus benyalt egymásnak, mint 89 előtt Kádár-Brezsnyev.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html