Orbán Viktor egyik lányát is kifosztották

A francia rendőrség fogta el azt a tizennégy fiatalt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megloptak több, a Charles de Gaulle repülőtér és Párizs között autóval utazó turistát, köztük Orbán Viktor magyar kormányfő egyik lányát – írta az AFP francia hírügynökségre hivatkozva a magyar állami hírügynökség, az MTI.
Domokos Erika, 2018. március 10. szombat, 16:17
Fotó: Pixabay

Az AFP szerint a banda Orbán Viktor lányát is megtámadta 2017 novemberében útban Párizs felé - közölte az MTI hírét az mno.hu. (A Le Parisien cikke szerint Orbán Ráhelt fosztották ki.)

A 15 és 21 év közötti fiatalokból álló tolvajbandát március 5-én állították elő a francia főváros közelében - mondták el a francia hírügynökség forrásai. A gyanúsítottak a feltételezések alapján nyolcvannyolc támadást követhettek el 2017 januárja és 2018 márciusa között. Célpontjaik azok a turisták voltak, akik taxival közlekedtek a repülőtér és Párizs között, vagy külföldi rendszámú autóval utaztak - részletezte egy bennfentes, megerősítve a Le Parisien című francia napilap értesülését.

A tolvajbanda bejáratott módszerrel rendelkezett: tagjai odasétáltak a dugóban várakozó autókhoz, szemügyre vették az utasteret, elöl hagyott csomagok után kutatva, majd egy erre a célra kialakított, hegyes kővel betörték az egyik ablakot, és zsákmányukkal elrohantak.

Több bűnözőt a köveken hagyott dns-mintáknak köszönhetően sikerült elfogni, másokat telefonbeszélgetéseik, a kirabolt autón található nyomok vagy szemtanúk lepleztek le - árulta el a forrás. Hatan már ismertek voltak a hatóságok előtt hasonló bűncselekmények miatt.

A kép illusztráció, forrás: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antonchigurs, 2018.03.10 18:16

Azokat a "fiatalok"-at nevezte Sárközy "söpredék"-nek belügyminiszter korában.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html