Putyin üzent

Oroszország megérti az új fenyegetések komolyságát és kész a biztonság kérdéseiről folytatandó párbeszédre - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a náci Németország felett aratott győzelem 73. évfordulója alkalmából a moszkvai Vörös téren megtartott szerdai katonai díszszemle előtt elmondott beszédében.
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 9. szerda, 10:27
Fotó: Napi.hu

Putyin szerint az új fenyegetések mögött, ugyanúgy mint régen, az önzés, a türelmetlenség, az agresszív nacionalizmus és a kivételesség igénye áll.

"Oroszország kész a párbeszédre a globális biztonság szavatolásának minden kérdésében, kész a konstruktív és egyenrangú partnerségre annak érdekében, hogy a bolygón egyetértés, nyugalom és haladás legyen" - mondta az MTI tudósítása szerint. (Putyin elárulta, mit álmodott meg a következő hat évre.)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2018.05.09 12:09

A magyar politika és főleg a jobbik szerint, ez nem a győzelem napja, nem felszabadultunk, semmi ok az ünneplésre.
Csak azt nem értem, hogy aPutyin segget nyaló volt KISZ-titkát és Lajos jelentenem kell rólad ügynök exkomcsi pocakos tábornokunk, mint fiatal demokrata, az miért a horthyt dicsőíti, és tiltja a vörös csillagot.
Pedig arra is felesküdött és hordta.
Immár nem fiatal és nem demokrata, viszont pocakos tábornokunk, hogy is van ez?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html