Hoppá: a Queen már gazdagabb lett, mint a királynő

A leggazdagabb briteket összegző listán idén fordult elő először, hogy a legendás brit zenekar,a Queen tagjainak vagyona felülmúlja a brit királynő, II. Erzsébet (queen) vagyonát - írta a 444.hu a Sunday Times nyomán.
Domokos László, 2019. május 8. szerda, 12:14
Fotó: Getty Images

Az együttes tagjainka vagyonosodásához nagyban hozzájárult az az életrajzi film, mely a zenekar 1991-ben elhunyt frontemberének, Freddie Mercurynak állított emléket.

A Bohemian Rhapsody üzleti sikere után Brian May, Roger Taylor és John Deacon vagyona is jelentősen, 25 millió font feletti összeggel gyarapodott, így hármuk összvagyona mára meghaladja a 445 millió fontot - írta a portál.

Ehhez képest II. Erzsébet királynő vagyonát 375 millió fontra teszi a friss becslés - igaz, a mindenkori uralkodói becsült vagyon értékéről sok vita van. A Sunday Times 1994 után szigorított a módszertanon és azóta például a királyi műgyűjteményt vagy a földeket kezelő Crown Estate-t már nem számítják bele a vagyonába, mivel ezeket nem közvetlenül irányítja.

Tavaly nyáron a brit uralkodó magánvagyonának nettó értékét - mindent beleszámítva - 533,8 millió fontra becsülte a brit korona vagyonportfólióját kezelő Duchy of Lancaster.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.05.08 12:54

"Cause we are the champions my friend, we'll keep on fighting till the end.." :-)
Long live the Queen!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html