Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Teljességgel elfogadhatatlanok a bíróságok szabadságának aláásásával és a munkavállalói jogok csorbításával járó törvények" - idézi az MTI a közleményt.

"Azt hittük, hogy Orbán Viktor immár minden határt átlépett, de sajnos nem volt igazunk. A ma elfogadott mindkét törvény bizonyítja, hogy Orbán egyre inkább autokrata módon vezeti az országot, miközben az emberek elfordulni látszanak tőle" - írta Udo Bullmann frakcióvezető, szolidaritásáról biztosítva a magyar embereket, a munkavállalókat és a szakszervezeteket.

Ujhelyi István MSZP-s képviselő kiemelte, hogy "a mai ismét sötét nap a magyar demokrácia és jogállamiság történetében".

"Példa nélküli, hogy egy európai uniós tagállamban a kormányzó többség a parlamentben saját házszabályát megsértve fogadtat el politikailag érzékeny törvényeket. Az EU-nak szüksége van egy demokratikus, szabad, az európai értékeket tiszteletben tartó Magyarországra. A magyarok többsége is ilyen országban szeretne élni. Meg kell állítanunk Orbánt, méghozzá azonnal. Ez Magyarország nemzeti érdeke" - húzta alá Ujhelyi a közös közleményben.