Titkosította a ceglédi közgyűlés fideszes többsége a Pest megyei város kommunikációs stratégiáját, amit több mint bruttó tízmillió forintért rendeltek meg, azaz oldalanként több százezerért - értesült a Magyar Nemzet. Az önkormányzat jobbikos és MSZP-s képviselői a titkosítás ellen szavaztak.

Takáts László polgármester közölte: azért döntöttek a kommunikációs terv titkosítása mellett, mert annak előkészítése során a személyes interjúk keretében "olyan bizalmas és szenzitív információk is megfogalmazásra kerültek, amelyek nem publikusak". A stratégia megrendelését a napilap idézete szerint ezzel indokolta:

"A stratégiára egyrészt azért volt szükség, hogy az önkormányzat, a gazdasági társaságok és a képviselők közötti belső kommunikáció hatékonyságát növeljük, hogy szervezettebb, tervezhetőbb és célirányos formában történjen a belső kommunikáció. Másrészt a kifelé irányuló, sokszor utókövető, reaktív kommunikációt átfordítsuk tervezett, proaktív kommunikációra, különös tekintettel a közösségi médiában."

A fotó forrása: Pixabay