Robert De Niro Közép-Európában üzletel

Lengyelország újabb szállal kötődhet az USA-hoz: a koronavírus-válság ellenére megnyitják azt a szállodát, amelynek egyik tulajdonosa Robert De Niro filmsztár.
Barabás Júlia, 2020. június 10. szerda, 16:59
Fotó: Getty Images

A Robert De Niro hollywoodi filmsztár nevéhez fűződő Nobu Hotels a koronavírus-járvány ellenére megnyitja szállodáját Varsóban - adta hírül a Radio Poland. Eredetileg júniusra tervezték a premiert, ám a pandémia miatt augusztus 3-ára halasztották a nyitóünnepséget. A szálloda ötcsillagos lesz és a lengyel főváros szívében várja majd a vendégeket.

A Nobu Hotelsben két vállalkozótársa van De Nirónak, Nobu Matsuhisa séf (képünkön balra) és Meir Taper filmproducer. Az új szállodában 117 vendégszoba lesz, ezenfelül kínálni fog helyiségeket nagy rendezvényekhez is. Természetesen fitneszközpont és étterem is lesz a hotelben. Ez lesz a hálózat 12. szállodája - derült ki a Business Insider összefoglalójából.

Robert De Niro Jane Rosenthallal társalapítóként hozta létre a TriBeCa Productions produkciós céget 1989-ben. A Nobu és a Tribeca Grill éttermek társtulajdonosa Stewart F. Lane Broadway-producerrel, és ezentúl is több étterem társtulajdonosa az 1990-es évek eleje óta. Részvényese a Paradise Found Nobu Resortnak, amely luxusüdülőt akar építeni a Barbuda szigetén. Társtulajdonos a San Franciscó-i Rubicon étteremláncban.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Koronat_Orsosra_Mozgalom_2, 2020.06.15 23:09

"a koronavírus-válság ellenére megnyitják azt a szállodát, amelynek egyik tulajdonosa Robert De Niro filmsztár"

Naná. A korona(fake)vírus-hisztéria csak a hülye birka pórnépre vonatkozik, nem a nagyokra. Trumpot, Gatest, Sorost látta már valaki maszkban bohóckodni?

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html