Sok magyar nagyon irigyelheti a lengyel boltlánc akcióját

A sör barátainak nagy napjuk volt november 20-a, amikor a legnagyobb lengyel áruházláncnak köszönhetően tekintélyes mennyiségű sört vihettek haza ingyen kedvenc márkáikból.
Barabás Júlia, 2020. november 21. szombat, 07:43
Fotó: Getty Images

Lengyelországban a legnagyobb kereskedelmi lánca, a portugál Biedronka igazán különleges akcióval kedveskedett törzsvásárlóinak - tudósított a gazeta.pl. Csak november 20-án a hálózat boltjaiban 12+12 volt a mágikus szám, ami azt jelentette, hogy aki 12 üveg sört vett az 12-t ingyen kapott mellé. A sör fajtájára nézve nem volt megkötés.

Az ajánlat a Moja Biedronka (az én Biedronkám) kártyával rendelkezőknek szólt, de ilyenek sokan vannak, mert a Biedronka a legkedveltebb és leglátogatottabb üzletlánc Lengyelországban, nem mellesleg a lengyelek úgy szeretik a sört, mint a vizet, vagy talán még annál is jobban.

Az akció csak a készlet erejéig tartott. Az ingyenes sörök között nem csupán a hazai Zywiec, hanem a Carlsberg, a Desperados, a Heineken, a Hopfe, a Somersby, és még számos más fajta is szerepelt. Ezeket keverni is lehet, nem kellett egyfélét venni.

A Biedronkában egyébként október első fele óta vannak olyan üzletek, amelyek 24 órán át tartanak nyitva. Több mint 400 ilyen boltjuk van, hogy a lehető legkisebbre szűkítsék a tömeget. A további 2350 üzletük az országban legalább fél 12-ig tart nyitva.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2020.11.21 13:51

Ugyan ugyan. Mindkét rendszer az alkoholizmusra épít. Nálunk meg adómentesen lehet főzni a pálinkát. A lényeg a társadalom tagjainak lehülyítése minél nagyobb szinten, erre az alkohol a legalkalmasabb és a legolcsóbb, ráadásul a beszedett ÁFA és egyéb adók miatt még bevételt is hoz. Az agyhalott szavazata is annyit ér, mint az értelmesé. És az agyhalott hülyét a hatalom sokkal könnyebben tudja megvezetni.

Igyál paraszt és menj utána szavazni arra aki megitatott...XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.11.21 10:56

Nem irigyelek semmit, ami lengyel. Pont az a qrvaország, mint ez.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html