Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Lengyelországban a legnagyobb kereskedelmi lánca, a portugál Biedronka igazán különleges akcióval kedveskedett törzsvásárlóinak - tudósított a gazeta.pl. Csak november 20-án a hálózat boltjaiban 12+12 volt a mágikus szám, ami azt jelentette, hogy aki 12 üveg sört vett az 12-t ingyen kapott mellé. A sör fajtájára nézve nem volt megkötés.

Az ajánlat a Moja Biedronka (az én Biedronkám) kártyával rendelkezőknek szólt, de ilyenek sokan vannak, mert a Biedronka a legkedveltebb és leglátogatottabb üzletlánc Lengyelországban, nem mellesleg a lengyelek úgy szeretik a sört, mint a vizet, vagy talán még annál is jobban.

Az akció csak a készlet erejéig tartott. Az ingyenes sörök között nem csupán a hazai Zywiec, hanem a Carlsberg, a Desperados, a Heineken, a Hopfe, a Somersby, és még számos más fajta is szerepelt. Ezeket keverni is lehet, nem kellett egyfélét venni.

A Biedronkában egyébként október első fele óta vannak olyan üzletek, amelyek 24 órán át tartanak nyitva. Több mint 400 ilyen boltjuk van, hogy a lehető legkisebbre szűkítsék a tömeget. A további 2350 üzletük az országban legalább fél 12-ig tart nyitva.