Soros már nem venne aranyat

Soros György Reutersnek adott interjújában az arany további drágulásáról és a japánok jó döntéséről beszélt a jennel kapcsolatban.
Kővári Dániel, 2010. szeptember 15. szerda, 17:00
Fotó:

A szerdai interjúban az arany árának további növekedését helyezte kilátásba Soros, bár azt is hozzátette, hogy bár ez a legbiztosabb beruházás a jelenlegi körülmények között, de a következő néhány hétben az emelkedésnek vége szakadhat.

A milliárdos üzletember a japán jennel kapcsolatban is nyilatkozott. Soros helyesnek tartotta a japán devizapiaci beavatkozást, amely a jen gyengítésére irányul. Japán 2004 óta először adott el a devizapiacon jent és közleményben azt is hozzátették, hogy ezt akár többször is megismétli, hogy megvédje exportőreit és a törékeny gazdasági növekedést.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.15 18:03

Már beleplántálták az emberek agyába az 1300 usd.-s aranyárat, most 1270, szóval 1300 után nagyon kétséges , hogy korrekció nélkül megy tovább felfele, föleg, hogy az Usa választ azaz pánikhangulatnak nyoma sem lesz Október-November táján !!! Az IMF és a Soros is praktice eladta az aranyat ( legalábbis feltételezhető, hogy csökkentetteék a poziciókat ).
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html