Trump szelet vetett, vihart aratott

Mind republikánus, mind demokrata részről általános támadás indult Donald Trump amerikai elnök ellen, miután a Vlagyimir Putyin orosz államfővel folytatott tárgyalás után az Egyesült Államok titkosszolgálatát is felelőssé tette az amerikai-orosz viszony megromlásáért - idézi Frank Tibor Amerika-szakértő M1-en közvetített megszólalását az MTI.
Szepesi Anita, 2018. július 17. kedd, 10:11
Fotó: AFP

A szakértő emlékeztetett arra: egy amerikai különleges ügyész már 32 ember, közöttük 12 orosz katonai hírszerző ellen indított vizsgálatot, miután felmerült, hogy Oroszország beavatkozott a 2016-os amerikai elnökválasztásba.

Trump viselkedéséből az olvasható ki, hogy politikai szövetségesének tekinti Putyint. Amerikai vezető politikusok és elemzők szerint viszont Oroszország nem az Egyesült Államok szövetségese, vagyis nem úgy kell kezelni, mint egy barátot.

Amerikai részről éppen azt várták volna Trumptól, hogy konfrontálódik Putyinnal, és felelőssé teszi azért, hogy Oroszország befolyásolta a 2016-os amerikai elnökválasztást - mondta Frank Tibor.

Fotó: AFP/Mandel Ngan

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Czirok_a_gasztroblogger, 2018.07.17 10:42

"A szakértő emlékeztetett arra: egy amerikai különleges ügyész már 32 ember, közöttük 12 orosz katonai hírszerző ellen indított vizsgálatot"

A "szakértőt" meg emlékeztetném arra, hogy a "vizsgálatot" 2 nappal a Trump-Putyin találkozó előtt jelentette be a "különleges ügyész" - micsoda véletlen egybeesés... Mórickán kívül mindenki tudja, hogy Trump és Putyin találkozója, netán a két nagyhatalom megbékélése naggyon-naggyon zavar bizonyos (ál)liberális, háborús uszításból élő köröket (mondjuk így)...

"Amerikai részről éppen azt várták volna Trumptól, hogy konfrontálódik Putyinnal"

Na mit mondtam fentebb... akkor már csak azt kéne tisztázni, hogy vajon ki az az "amerikai rész", amelyik bármit is "várt volna" a megválasztott amerikai elnöktől, netán instrukciókat adna neki... Akárhogy is, ez most nem jött össze, megy is a sipítás, a hüledezés, a ruhaszaggatás, a hamuszórás saját fejre stb. Zene füleinknek...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html