Szembefordult Merkellel a német miniszter - határzárat követel

Nyíltan szembefordult Angela Merkel menekültpolitikájával a német kancellár kormányának egyik minisztere: Alexander Dobrindt egy keddi lapinterjúban kijelentette, hogy elkerülhetetlen a német határ lezárása a menekültek előtt.
Napi.hu, 2016. január 19. kedd, 15:33

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa a Münchener Merkur című lapban közölt interjúban kétségbe vonta a Merkel-féle menekültpolitika alaptételét, miszerint a határ lezárása veszélybe sodorná az Európai Uniót - tájékoztatott az Infórádió.

A közlekedési és digitális infrastruktúráért felelős miniszter azt mondta, hogy ez a tétel főleg megfordítva igaz: a határ lezárásának elmaradása, a csak így tovább politikája térdre kényszerítené Európát.

A szövetségi kormány tagjai közül eddig senki nem szállt szembe nyíltan a kancellárral a menekültválsággal kapcsolatban. Alexander Dobrindt viszont rögtön frontális támadást intézett Angela Merkel ellen, kijelentette, hogy "barátságos arcot mutatni nem elég", és a kancellárnak "világos jelzést kell adnia a világnak arról, hogy nem jöhet Németországba mindenki, aki jobb életet szeretne".

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

krix, 2016.01.19 19:54

G. merkelnek már rég Szíriában kéne lennie, homok van de kevés a zsák...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2016.01.19 17:09

Merkelt azonnal ki kell rúgni, és be kell börtönözni. Önhatalmúlag lábbal taposta a német törvényeket. Alig néhány hónap alatt kiszolgáltatta, elárulta, és káoszba döntötte Németországot. Hitlerrel együtt fogják emlegetni ezt a hülyét, mint az egyik legkártékonyabb politikust, aki ezt tette a hazájával.

Amúgy elegem van a német politikusokból! (Nem a németekből, tőlük ők ugyanúgy szenvednek). Ezek a hülyék egy évszázad alaatt most teszik tönkre Európát harmadszor: I.-II. világháború + migráns mocsok. Hát tűnjenek a francba!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html