Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ITV politikai tudósítója, Robert Peston a Twitteren közzétett rövid üzenetében az írja, a helyi szintű kampány folytatódik, csak az országosat függesztik fel. A Konzervatív Pártot és a Munkáspártot egyelőre nem lehetett elérni, hogy megerősítsék az értesülést.

Közben a francia elnöki hivatal Párizsban tudatta: legkevesebb két francia állampolgár is a sérültek között van, egyikük állapota súlyos - olvasható a portálon.

Az Index.hu összefoglalója szerint több helyszínen is támadás történt szombat éjjel Londonban, az eseteknek 6 halálos áldozata van, a legfrissebb információ szerint 48 ember megsérült. Három támadót lelőtt a rendőrség

Elsőként egy fehér furgon hajtott a járókelők közé a London Bridge-en, nem sokkal később a közeli Borough Marketnél egy étteremben történt késelés, itt lövések is eldördültek. Egy harmadik esethez is kivonultak a rendőrök Vauxhallhoz, szintén késelés miatt, később azonban közölték ennek nincs köze a másik két ügyhöz.

A brit miniszterelnök és a rendőrség is terrortámadásról beszél. Egyelőre nem vállalta magára a támadást semmilyen szervezet.