Trump a Wall Street milliárdosaival fog bulizni

Régen a saját párttársai is irtóztak a gondolattól, hogy Donald Trumpból elnök lehet, most már nemcsak ők támogatják az ingatlanmogult, hanem a Wall Street-i bankár-milliárdosok is kezdenek egyre inkább megbarátkozni az elnökjelölttel - írja a New York Times alapján a portfolio.hu.
portfolio.hu, 2016. június 18. szombat, 18:53
Fotó: MTI/AP

Jövő kedden Trump és a republikánus párt egy kampányvacsorát rendeznek közösen New Yorkban, a belépő résztvevőknek 50 000 dollár lesz, a szervezők pedig 250 000 dollárt fizetnek majd. A New York Times szerint számos milliárdos, bankvezér, ingatlanmogul és hedge fundos ott lesz az eseményen, körülbelül 50-60 emberre számítanak a szervezők. A bevételt Trump kampányára fordítják majd.

Bár a Wall Street-i bankárok nagy részének válasza "talán", vagy "gondolkozom rajta", ha arról kérdezik őket, hogy támogatnák-e Trumpot, a pénzügyi guruk részvétele a vacsorán azt jelzi, hogy egyre többen kezdenek megbarátkozni Trump gondolatával, aki korábban azt mondta, hogy a hedge fundosok gyilkosságot úsznak meg a magas fizetésük miatt.

HOZZÁSZÓLÁSOK