Ez volt Trump brutális javaslata

A brit miniszterelnök szerint az amerikai elnök azt javasolta neki, hogy a brit EU-tagság megszűnésének feltételeiről szóló tárgyalások helyett perelje be az EU-t.
Domokos László, 2018. július 15. vasárnap, 12:45
Fotó: AFP

Donald Trump, aki kétnapos hivatalos látogatást tett az Egyesült Királyságban, a látogatás végén Theresa May kormányfővel tartott közös pénteki sajtóértekezletén úgy fogalmazott, hogy a kétoldalú tárgyalásokon előállt May számára egy javaslattal az EU-val szembeni magatartásról, de azt a brit miniszterelnök "túlságosan keménynek, talán brutálisnak is" találta - írta az MTI.

Theresa May, aki a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorának vendége volt, arra a kérdésre, hogy mi volt ez a "brutális javaslat", elmondta: Trump azt ajánlotta neki, hogy ne tárgyaljon tovább az EU-val, hanem perelje be az uniót.

May nem tért ki arra, hogy Trump szerint Londonnak milyen címen kellene beperelnie az Európai Uniót, de kijelentette, hogy Nagy-Britannia folytatja a tárgyalásokat az EU-val.

A fotó forrása: Mandel Ngan/AFP.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2018.07.15 15:04

Trump jót akar az USA-nak. Az ő nézőpontjából érthető az amit tesz. Orbán már megszedte magát, az IQ-bajnok Meszaros révén már full gazdag. A magyarokat bevitte az erdőbe, programja kizárólag a Soros történetre alapul. Trump ha szétverné az EU-t Orbánnak nagy szívességet tenne, hiszen a felcsuti görénynek semmit nem kellene visszafizetnie.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ptiszaii, 2018.07.15 14:48

Orbán, és a fidesz szavazók, drukkolnak ennek trógernek.
Szétverné EU-t Trump.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html