Trump elég csúnyán kiakadt

Donald Trump, a republikánusok elnökjelöltje szerint a sajtó egy része tisztességtelen vele, elfogult és nem korrekt.
MTI, 2016. augusztus 2. kedd, 08:15
Fotó: MTI/EPA

A New York-i üzletember elsősorban a The New York Times című napilapot nevezte inkorrektnek, a CNN hírtelevíziót pedig Hillary Clinton szócsövének minősítette.

Donald Trump hétfőn este, a Fox televízió egyik sztárújságírójának, Sean Hannitynek adott interjúban fejtette ki véleményét a sajtóról, kiemelve a The New York Times című liberális napilap inkorrektségét.

"A média nagyon tisztességtelen. Nagyon elfogult" - fogalmazott Trump. "Nézze csak meg a The New York Timest, akarom mondani, a bukott New York Timest, amely pár éven belül tényleg megbukik, hacsak nem vásárolja fel valaki, aki sok pénzt akar veszíteni. De a The New York Times rendkívül elfogult. Naponta három-négy cikket jelentetnek meg ellenem. Nem számít nekik, ha jól csinálok valamit, soha nem fognak rólam jót írni" - mondta a republikánus elnökjelölt.

Trump pár órával korábban hétfői kampányrendezvénye helyszínén, az ohiói Columbusban, a CNN hírtelevíziót kárhoztatta. Három Twitter-üzenetben is azt állította, hogy a CNN lényegében Hillary Clinton demokrata elnökjelölt szócsöve, a tévécsatorna műsorvezetői pedig szerinte teljesen elszakadtak a hétköznapi emberek valóságától, mert talán arra ügyelnek, hogy ne sértsék meg Hillary Clintont.

"Mikor látunk történeteket a Clinton Alapítvány korrupciójáról, vagy Hillary Clinton +fizess a részvételért+ játékáról a külügyminisztériumban?" - tette fel a kérdést Twitter-bejegyzésében Donald Trump. A Trump-kampány egyébként az előválasztások és jelölőgyűlések idején mintegy kéttucat médiumot tiltott ki rendezvényeiről, köztük például a Huffington Post internetes lapot, az Univision spanyol nyelvű tévécsatornát, a Des Moines Register című iowai lapot, júniusban pedig visszavonta a The Washington Post akkreditációját is, arra hivatkozva, hogy a lap "nagyon tisztességtelen".

Donald Trump hétfőn este két kampányszakemberétől vált meg.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Dakota Summer, 2016.08.02 09:26

@foldnyuzo: Semmiféle összeesküvés-elmélet nincs ebben, a bolsi nyanya és a sajtó összejátszását e-mailek igazolják.

A laposra verésről meg annyit, hogy látványosan tele a pelusotok haver... Idáig bűzlik, úgy be vagytok szarva. :P
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

foldnyuzo, 2016.08.02 09:10

Már ez is kezdi az összeesküvőket emlegetni. Olyan laposra verik mintha keresztül ment volna a rajt a az úthenger. Pfúj Amerika szégyene!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Dakota Summer, 2016.08.02 08:40

Ez abszolút így van. Elég csak megnézni a napi.hu "teljesítményét".
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html