Új munkát vállalhat Barack Obama

Barack Obama és felesége a Netflixnek készítene műsorokat.
Domokos Erika, 2018. március 10. szombat, 07:20
Fotó: Reuters

Barack Obama a Netflixnek készítene műsorokat. A The New York Times pénteken számolt be a tárgyalásokról jól értesült forrásokra hivatkozva. A cikk nyomán a Netflix részvényei szárnyalni kezdtek - írta az MTI-re hivatkozva a Zoom.hu.

Egyelőre azonban sem a Netflix, sem Obama szóvivője nem fűzött kommentárt az értesüléshez. Obama vezető tanácsadója, Eric Schulz egy közleményben csak annyit szögezett le, hogy az Obama házaspár hisz a történetmesélés inspiráló erejében, és keresik a módját, hogyan segíthetnének másoknak történeteik megosztásában.

A The New York Times szerint Obama nem arra használná netflixes műsorát, hogy azon keresztül válaszoljon Donald Trump elnöknek vagy konzervatív kritikusainak. A lap úgy tudja, szóba került, hogy a volt elnök esetleg olyan viták házigazdája lehetne, amelyek a klímaváltozás, a bevándorlás vagy az egészségügy kérdéskörét tárgyalnák.

A kép forrása: Reuters.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2018.03.10 10:27

Pénzért, ékszerért bármit, ugye Mr.Obama? Hablatyoláson kívül úgysem értett semmihez.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarosPifta, 2018.03.10 09:13

orbánt is elküldhetnénk már új munkakörbe. Mondjuk vándornak a bús picsába.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html