Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Magyarországon sok helyen, például az aquincumi lakótelepen egyesek este 8 órakor kiállnak az erkélyeikre, hogy megtapsolják a járvány idején helyt álló egészségügyi dolgozókat. Oroszországban nem a nemes gesztus jutott eszébe az embereknek arról, hogy ha már kénytelenek otthon tartózkodni, akkor csináljanak valamit közösen.

Az első őrület a párna-divatfotózás volt: az emberek egy párnát rögzítettek egy övvel magukra elől, ám ezen kívül semmit, és erről a divatfotókat utánzó képeket készítettek. A fotókat a közösségi médián osztották meg egymással. Úgy tűnik azonban, hogy ezzel nem érik be: alig néhány nappal később újabb baromkodásra támadt kedvük.

Az oroszok a koronavírus-járvány idején az erkélyeiken táncolnak. Így szól a hír, amely arról szól, hogy a orosz anyanyelvű emberek szerte a világon ugyanarra a popszámra táncolnak az erkélyeiken. Az ihletet ehhez a Cream Soda együttes két évvel ezelőtti slágere - angol fordításban Crying In Techno a címe - adta, amelynek videóklipjét erkélyeken vették fel.

A szereplők egyre vadabb vadabbul táncolnak, ami a bezárt emberek mindenféle ruhákban utánuk csinálnak. A Moscow Times oldalán látható néhány kitűnő alakítás és az eredeti videó.