Újfajta fizetési eszközzel állt elő a Telenor

Fesztiválra való, de nem fesztiválhoz kötött fizetési kütyüvel jelentkezett a Telenor - értesült a fintechradar.hu.
K. Kiss Gergely, 2018. július 5. csütörtök, 21:55
Fotó: Napi.hu / K. Kiss Gergely

A Telenor Wallet egy olyan karkötő, amelybe PayPass kártyaként használható prepaid Mastercard bankkártyát építettek. A karkötő víz-, por-, folyadékálló. Nyári fesztiválok mellett hordható akár túrázás, vadvízi evezés vagy aljzatbetonozás közben is. A Telenor szerint a karkötő a gyermekek pénzügyi nevelésére, a zsebpénz kiosztására és a költések figyelésére is alkalmas - olvasható a portálon.

A karkötő bevezető áron 2000 forintba kerül, ami regisztráció után le is vásárolható. A kártya használata az első három hónapban ingyenes, utána azonban havi 490 forintba kerül. Feltölteni a Telenor mobiltárca alkalmazásán keresztül lehet. A Walletet bárki tudja használni, ha letölti az appot, aktiválja, és megadhatja benne a saját hagyományos bankkártyájának a számát is, amiről fel tudja tölteni a Wallet karkötőben lévő kártya egyenlegét is.

Fotó: Telenor

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.07.05 22:45

@terabit: Ne bántsuk a Telenort azért, mert valami új fejlesztéssel próbálkozik. Mindmáig ez az egyetlen mobilszolgáltató, melynek számláját a bankautomatánál fizethetem évek óta! A másik kettő miért nem valósítja meg ugyanezt a lehetőséget?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

terabit, 2018.07.05 22:36

Ezt kb most meg lehet jósolni, hogy általános célra totál bukás lesz.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html