Uniós atombomba - megszólalt Orbán Viktor

A Varsóval szemben indított uniós eljárás jogtalan, Magyarország ebben az ügyben kiáll Lengyelország mellett - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a TVP lengyel közszolgálati televízióban szerda este sugárzott interjúban az MTI szerint.
Szász Péter, 2018. január 3. szerda, 20:45
Fotó: MTI/EPA

Az - "atombomának" is nevezett - uniós alapszerződés hetes cikkelye szerinti eljárásra vonatkozó kérdésre válaszolva Orbán Viktor kijelentette: Lengyelországot igazságtalanság érte. A magyar kiállás nemcsak a lengyel-magyar barátság kérdése, hanem közép-európai érdek is.

A Brüsszel és Varsó közötti vita mögött az áll, hogy a térségünk az utóbbi években "jelentős szereplővé vált az európai színtéren".

A közép-európai államok legalább olyan súllyal szeretnének beleszólni az unió ügyeibe, amilyen mértékben hozzájárulnak Európa gazdasági fejlődéséhez - jelentette ki Orbán Viktor.

Címlapkép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ausztral, 2018.03.26 23:58

Ez az ember teljesen beteg. Az ő szeme előtt csak a hatalom iránti vágy lebeg és az ezzel járó pénzek ellopása. Nem Én vagy Ön számítunk, csakis a hatalmi vágy és a pénz. Azt hiszi, hogy ezt büntetlenül lehet űzni. Azt hiszi, hogy annyira vakok vagyunk, nem látjuk mi folyik ebben az országban.
Lopás, lopás és még több lopás.
Aki ezt nem latja az vak.
Ha változást akarunk, menniük kell.
Új alapokra kell építenünk a jövőnket.
Ne a fideszre szavazzunk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html