Valami készülhet Brüsszelben válaszul Orbánnak

Az Európai Bizottság ismét nyilvános levélben reagálhat a magyar kormány legújabb nemzeti konzultációjának kérdéseire, ahogy azt az Állítsuk meg Brüsszelt! kampány idején tette. A testület vezetője tesztelheti a visegrádi országok egységét vagy inkább annak hiányát.
Komócsin Sándor, 2017. október 4. szerda, 09:22
Fotó: AFP

Margaritisz Szkinasz, az Európai Bizottság szóvivője nem zárta ki a Népszava kérdésére, hogy a testület részletesen, írásban fogja értékelni a magyar kormány nemzeti konzultációjának kérdésekbe foglalt állításait. Ugyanaz történhet, mint az Állítsuk meg Brüsszelt! kampány idején, amelyet júliusban Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke annyira nevetségesnek minősített, hogy kínosnak tartotta reagálni rá.

A hét elején derült ki, hogy Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke még a hónap végi uniós csúcs előtt találkozóra hívta a visegrádi országok vezetőit, hogy beszélgessenek a köztük és Brüsszel között kialakult feszültségekről. Juncker ellenzi Lengyelország és Magyarország szigorú megrendszabályozását. Ugyanakkor az is lehet, hogy azért akar találkozni a négy vezetővel, hogy láthassa: immáron nem egységesek.

(A nyitókép forrása: Patrick Hertzog, AFP)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

terabit, 2017.10.05 10:25

@henker: hát ja, mindenki hülye csak te vagy helikopter.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

henker, 2017.10.05 10:10

A magyarok már régen elmegyógyászati esetek az állandó világösszeesküvés elméleteikkel, meg az össztársadalmi rettegéseikkel a brüsszelitáktól egészen a csak Orbán és Német Szilárd paranoiás fejében létező Soros tervig.
Csak hát az orvosok elmentek Magyarországról és itt maradt 10 millió ellátatlan akut idióta.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html