Business Talks '24
Üzleti konferencia
Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!
jegyét most.
Az eredményeket kételkedés fogadta, abban azonban nincs vita, hogy további vizsgálatokra lesz szükség, addig is fogyasszunk minél kevesebb túlfeldolgozott élelmiszert - olvasható a 444.hu cikkében, melyet a BBC alapján írtak. Vagyis kerüljük a csomagolt, előgyártott kenyereket, chipseket, sajnos a csokik, a cukros üdítők, a fasírtok és nuggetsek, a zacskós levesek és tészták is a listán sorakoznak.
Az étrend és a rák kialakulása közötti összefüggés felismerése nem újkeletű, a WHO a feldolgozott húsoktól óv, az elhízás pedig a dohányzás után a második legkomolyabb rákkockázati tényező. Túlaggódni azonban nem érdemes a dolgot, ha eszünk is veszélyesnek titulált élelmiszert, fontos, hogy zöldségeket, gyümölcsöket és rostokat is minél többet fogyasszunk.
További részletek itt.
Képünk forrása: Shutterstock