Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vlagyimir Putyin orosz államfő és felesége Ljudmilla bejelentette, hogy házasságuk véget ért - tudósított a BBC. Putyinék, akik 30 éven át éltek együtt, azt követően álltak a nyilvánosság elé, hogy még utoljára kettesben megnéztek egy balettelőadást a Kreml Palotában. Közösen hoztuk meg ezt a nehéz döntést, miután alig láttuk egymást. Mindkettőnknek megvan a maga saját élete - indokolta a válást Putyin.

Vlagyimir Vlagyimirovicsot teljesen elárasztja a munkája - csatlakozott Putyinné a (volt) férjéhez.) Az elnök felesége ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt az elmúlt hónapokban, ami spekulációkat indított el viszonyukról a médiában. Közismert volt, hogy kerüli a feltűnést és egy tévériporternek egyszer elárulta, hogy fél a repüléstől. A válás békés, a felek úgy vélik, hogy a továbbiakban is jó barátok maradnak.

Jaj, most mi lesz?

Vlagyimir Putyin és Ljumilla Szkrebneva 1983-ban esküdött - ezek szerint nem telesen - örök hűséget egymásnak. Két lány gyermekük született, mindketten a húszas éveikben járnak. Putyin megjegyezte, hogy a gyermekek felnőttek, saját útjukat járják. A házaspárt a tegnapi esemény előtt 2012 május 7-én, Putyin második államfői beiktatásán látták együtt.

A BBC helyi tudósítója szerint Oroszországban régóta nyílt titok volt, hogy Putyinék házassága nem működik, az oroszok millióit azonban ostorcsapásként érheti a hír, mivel nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy vezetőik elválnak. Ugyanakkor a világ országai közül Oroszország produkálja az egyik legmagasabb válási arányt. Az internetes csevegésekben immáron az a nagy kérdés, hogy Putyin újranősül-e. Öt évvel ezelőtt tagadta azokat a híreket, amelyek szerint viszonya lett volna Alina Kabajeva tornász olimpikonnal.