Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az együttműködésben megvizsgálják, hogyan tudnák biztosítani az építendő atomerőmű számára a világszínvonalú irányítástechnikát - idézi az MTI a közleményt.

A Rolls-Royce tapasztalattal rendelkezik a VVER-technológia terén, Finnországban azon dolgoznak, hogy modernizálják a Loviisa Atomerőmű VVER típusú reaktorainak biztonsági irányítástechnikai rendszerét.

A Rolls-Royce-nak több mint 150 országban vannak ügyfelei, több mint 400-at a légitársaságok és a lízingcégek tesznek ki, 160 partnerük van a fegyveres erők között, 4000 tengerészeti megrendelővel állnak kapcsolatban, beleértve 70 ország haditengerészeti flottáját. A társaságnak az energetikai és nukleáris szektorban több mint 5000 ügyfele van. (Jól teljesítenek a szélerőművek.)

A Rolls-Royce éves árbevétele 2016-ban 13,8 milliárd font volt, amelynek közel a fele másodlagos piaci szolgáltatásokból származott, megrendelésük állománya 2016 végén 80 milliárd fontot ért el. A Rolls-Royce 50 000 embert alkalmaz több mint 46 országban, amelyek közül 16 000 mérnök.

A Roszatom a Rolls-Royce-ot választotta az irányítástechnikai rendszerek elsődleges szállítójának a finnországi Hanhikivi-1 atomerőművi projektben. Az orosz cég a Paks II beruházás fővállalkozója.

A címlapkép forrása: Pixabay