Tele gépet indított az Air France, kiakadtak az utasok

Támadások kereszttüzébe került az Air France, miután vasárnap teljesen megtelt az egyik gépük, egy Párizsból Marseille-be tartó Airbus A318 - írja a Travelo a Simpleflying nyomán.
Szász Péter, 2020. április 20. hétfő, 13:23
Fotó: Pixabay

A járat naponta egyszer közlekedik ezen az útvonalon, és a járványnak köszönhetően az elmúlt hetekben maximum 50 százalékos kihasználtság volt jellemző. A hétvégén azonban minden egyes hely foglalt volt - olvasható a portálon.

Az utasok még egymástól 1,5 méter távolságra álltak a sorban, de amikor a fedélzetre léptek, kitört a pánik, hogy nincs lehetőség a távolságtartásra. Ráadásul a légitársaság azt sem ellenőrizte, hogy ki miért utazik, és honnan érkezett, így azt sem lehet tudni, hogy voltak-e a gépen nemzetközi utazók.

Az Air France úgy kommentálta az esetet, hogy általában biztosítják az utasok közötti távolságtartás lehetőségét, de ez nem mindig lehetséges. A fedélzeti levegőt kórházi szűrőkkel szűrték, és az utasoknak kézfertőtlenítőt biztosítottak.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

znojmo, 2020.04.21 10:19

@mpapa:
Hülyíteni kell a népet, máskor is utazhattál fertőzött emberrel. Ez benne van. Az ember társas lény ezért győzött.
Most hiszti van a globalizáció miatt. Mindenesetre ezt a meggyőződésem szerint tömegpszichózist nem engedheti meg magának a világ, ha élni akar!
Öregasszonyok, akiket könnyű megijeszteni, becsapni, járnak maszkban azt hiszik meg van oldva a dolog. Otthonában húgyszag, büdösség, rovarok. Némelyik olyan büdös, hogy két polccal távolabb is érzem a szagát. Akinek nem inge ne vegye magára! Csak egy ellentmondásra szeretnék rávilágítani!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

mpapa, 2020.04.20 22:53

Na ezért felejtős a repülés addig amíg nincs vakcina. Szűrhetik a levegőt, de ha melletted vagy a közeledben van egy fertőzött akkor tuti letüdőzöd a vírusait, bacijait.
Ezért aki repül annak ezzel számolnia kell. Vagy nincs mese meg kell fertőződni ellenőrzött körülmények között, hogy utána az átmeneti immunitás védjen és nyugodtan stresszmentesen lehessen utazni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html