Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Bárki megveheti, akinek van 45 ezer dollárja (azaz mintegy 13 millió forintja) arra a De Loreanra, amit néhány napja kezdtek árulni az eBay-en.

A rozsdamentes acélból készül karosszéria tényleg úgy néz ki, hogy teljesen eredeti, de a hagyományos felfüggesztést és meghajtást kicserélték. Na nem egy fluxuskondenzátorra, de a légpárnás rendszer így is egészen futurisztikus kinézetet ad a legendás autónak. A  tulajdonosa szerint a teljesen hagyományos légpárnás hajtómű (UH-13PT) csak végzi a dolgát, így a jármű dinamizálásához elégségesnek bizonyul a csupán 23 lóerős Vanguard V-Twin motor is.


Azt írja: földön, vízen, jégen, homokon és aszfalton (illetve: pár centivel felette) is kezes marad a jármű, mely 31 mérföld/órás (közel 50 km/h) maximális sebességre képes.

Az nem teljesen egyértelmű, hogy kell-e a vezetéséhez jogosítvány, és hogy a mindennapi forgalomba engedhető volna-e az univerzális jármű, de ha a gazdájának sikerül eladnia a kétség kívül egyedi járművet, ígéri: a bevétel tizedét a Michael J. Fox Alapítványnak fogja adományozni.