Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mastercard és a TransferWise bejelentette, hogy tovább bővítik együttműködésüket, ezzel lehetővé téve a kártyák kibocsátását a világ bármely olyan piacán, ahol Mastercard kártyákat elfogadnak és ahol a TransferWise engedéllyel rendelkezik. A Mastercard Európában 2018-tól, az első TransferWise betéti kártyák megjelenése óta szoros partneri viszonyt alakított ki a technológiai céggel. Azóta az TransferWise világszerte több mint egymillió Mastercard kártyát bocsátott már ki.

Kinyílik a világ

A TransferWise jelenleg az Európai gazdasági Térség (EGT) területén, az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Ausztráliában és Új-Zélandon bocsát ki Mastercard kártyákat, ezekhez az országokhoz pedig még idén Japán is csatlakozik majd. A két cég mostani bejelentése pedig azt jelenti, hogy a világ szinte minden országában megnyílik az út a TransferWise előtt.

A TransferWise elképzelései szerint az általa kínált, több pénznemet kezelő, határokon átnyúló (borderless) számla versenyre hívja a hagyományos és sokszor költséges nemzetközi bankolást a hazájukon kívül élők, vállalkozások, és utazók számára. Ügyfelei a nemzetközi bankolás alternatívájaként használják, miközben élnek az olyan plusz funkciókkal, mint a közvetlen terhelések és a barátok felé indított azonnali pénzküldés. A Mastercard és a TransferWise közösen dolgozik azon is, hogy az Apple Pay, a Google Pay, a Fitbit és a Garmin Pay szolgáltatásokat az EGT területén valamennyi TransferWise kártyabirtokos számára elérhetővé tegyék.

A kártyakibocsátás mellett a TransferWise a Mastercard Send technológia használatával lehetővé tette a TransferWise-számlatulajdonosok számára, hogy közel valós idejű pénzküldést indítsanak bármely Mastercard kártyabirtokos részére Európában, ideértve Spanyolországot, Romániát, Bulgáriát, Csehországot, Magyarországot, Lengyelországot, Ukrajnát, Grúziát, Horvátországot és Oroszországot.