Botrány! Luxusprostik a biztosító-óriás pesti partiján

Áll a bál az egyik legnagyobb német biztosítónál, a Munich Re-nél, miután kiderült, a cég egyik leányvállalata a legjobb ügynök számára szervezett pesti jutalomúton luxusprostikkal kedveskedett a jól teljesítő alkalmazottainak.
NAPI, 2011. május 19. csütörtök, 11:25
Fotó:

A bált 2007-ben tartották a Gellért fürdőben, ahol a száz jelenlévő ügynök szórakoztatásáról 20 hivatásos hölgy gondoskodott. A prostikat külön karszalaggal jelölték: pirosat viseltek a csak hosteskedő lányok, sárgát a szexuális szolgáltatásokra is kaphatók, a fehér karszalagosak pedig a felső menedzsment tagjai számára voltak fenntartva - derül ki a Handelsblatt tudósításából. A légyottok után a lányok pecsétet kaptak alkarjukra - mondta a német lapnak egy a neve elhallgatását kérő vendég.

A bulin történtek egyáltalán nem felelnek meg a cégnél alkalmazott vállaltirányítási elveknek, a Munich Re maximálisan elítéli az esetet. A partit szervező menedzsment tagok még az eset ismertté válása előtt távoztak a cégtől - mondta Alexander Becker a jutalombulit szervező száz százalékos Munich Re leány Ergo biztosító szóvivője.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.05.19 11:47

Bezzeg Thaiföldön a sex az egy teljesen normális dolog, semmi szégyelősség meg bűntudat, kb annyi mintha meginnál egy pohár sört.

Itt Európában meg mindenki aki arra gondol az el fog kárhozni, egy undorító perverz,eredendően bűnös akit ki kell rúgni, meg kell büntetni meg meg kell alázni... aztán csodálkozunk ha az Imf igazgatója kiugrik a kádból és ráveti magát a takarítónőre !!!

Vajon melyik a normálisabb hozzáállás a dologhoz ... ????
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html