Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A járatok hetente 12 alkalommal közlekednek majd: Brüsszelbe délelőtt és délután is lesz járat, a délelőttiek szombaton, a délutániak vasárnap nem közlekednek. Bukarest-Otopeni repülőterére délután és másnap kora reggel indul egy járatpár. A délutániak vasárnap, a kora reggeliek szombat kivételével minden nap közlekednek.

Ezzel a LOT tovább bővíti a budapesti bázis kapacitásait és a tengerentúli járatokra csatlakozást, ráhordást biztosít.

Rafal Milczarski, a LOT vezérigazgatója hangsúlyozta: olyan járatokat nyitnak meg, amelyekre nagy a kereslet és amelyeken a hagyományos légitársaságok által nyújtott szolgáltatás elmaradt a kereslettől.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója azt mondta, a transzatlanti járatokkal, a varsói, a krakkói járattal, és a hónap második felétől London City repülőterére közlekedő járattal együtt a LOT minden bizonnyal a leggyorsabban fejlődő légitársaságok egyike marad.

A LOT tavaly a New York-i és a chicagói járatok beindításakor jelezte, hogy gyűjtő-elosztó központot hoz létre Budapesten és a ferihegyi repülőtérről több európai járatot fog üzemeltetni. Az első ilyen járat jövő hétfőn indul London-City repülőterére, ezt követik a most bejelentett új járatok.