Brutális leépítések a Ciscónál

A hálózati eszközöket gyártó Cisco Systems tegnap este jelentette be, hogy dolgozóinak 2 százalékát elbocsátja, ami mintegy 1300 embert érint. A leépítés része annak a folyamatnak, ami a vállalat működésének egyszerűsítését célozza - írja a Marketwatch.
portfolio.hu, 2012. július 24. kedd, 08:49
Fotó: Napi.hu

Leépítéseket jelentett be tegnap a Cisco Systems, a vállalat által kiadott közleményben az olvasható, hogy a vállalat dolgozóinak 2 százalékát bocsátja el. Ez összesen mintegy 1300 embert érint.

A társaság közleményében a cég vezérigazgató helyettese, Karen Tillman úgy fogalmazott, rutinszerűen megvizsgálják a cég működését, hogy meghatározzák, hol célszerű befektetéseket eszközölni, elsősorban a növekedési kilátások alapján. A vállalat emellett folyamatosan vizsgálja a szervezeti struktúrát, a cél a vállalati működés egyszerűsítése.

A Cisco Systems részvényei 2 százalékot estek a tegnapi kereskedésben, majd a zárást kvetően további 1,4 százalékot veszítettek értékükből.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

SzaszaG, 2012.07.24 11:36

Ilyen ez, válság van. Túlárazottak az eszközeik picit.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html