Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cél a tavalyi bevétel megismétlése. "Jelenleg ettől alig néhány százaléknyira vagyunk elmaradva. A folyó negyedik negyedév kulcsfontosságú lesz a cél teljesítése szempontjából - mondta Dariusz Milek, az igazgatótanács elnöke

A CCC előzetes számításai szerint a szeptember végével záródott három hónapban a bevétele 1,5 milliárd zloty (1 zloty=80,16 forint) volt, ami 3,7 százalék növekedés éves összevetésben.

A CCC-t 1999-ben alapították, székhelye Polkowice. A társaság 2004 decembere óta szerepel a Varsói Értéktőzsdén. A fő részvényes az egyik leggazdagabb lengyel, az 52 éves Dariusz Mi³ek 35 százalékos tulajdoni hányaddal. A vállalat fokozatosan bővült a lengyel piacon, majd szerte Európában és jelenleg 19 országban működtet üzleteket Lengyelországon kívül többek között Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Litvániában, Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Szerbiában, Ausztriában és Németországban. Üzleteinek a száma a harmadik negyedévben 1209-re csökkent az egy évvel korábbi 1219-ről.

A varsói értéktőzsdén 20 százalékot meghaladó drágulással 56,88 zlotyn jegyezték a CCC részvényét csütörtökön, röviddel 16 óra után.