Csere a magyar Deutsche Bank élén

A Deutsche Bank AG 2019. július 1-i hatállyal Pintér Zsoltot nevezte ki magyarországi fióktelepe vezetőjévé, a poszton Kurali Zoltánt váltja, aki 2019. szeptember 1-étől az Államadósság Kezelő Központ Zrt. vezérigazgatói tisztségét tölti be - adta hírül a pénzintézet.
Domokos László, 2019. július 25. csütörtök, 10:00
Fotó: AFP

Pintér Zsolt 2001-ben csatlakozott a Deutsche Bankhoz (DB), majd néhány versenytársaknál eltöltött évet követően, 2007-ben csatlakozott a bank pénzforgalmi és kereskedelem-finanszírozási divíziójához értékesítési vezetőként. Majd 2011-től a pénzintézet nemzetközi vállalati ügyfelek üzletágának vezetőjévé nevezték ki.

A szakember nemzetközi tapasztalatokat a DB moszkvai irodájában szerzett, ahol a nemzetközi vállalati ügyfelek területének vezetése és fejlesztése volt a feladata.

2017-ben a Deutsche Bank AG magyarországi fióktelepének vezetőhelyetteseként, illetve a globális tranzakciós banki üzletág magyarországi vezetőjeként folytatta pályafutását. A kinevezést követően, Pintér Zsolt a jövőben is betölti meglévő tisztségeit.

HOZZÁSZÓLÁSOK