Csúnya hiba a gépezetben: Neymar mégsem lép pályára új csapatánál

Szombat délután, a francia bajnokság első fordulójában a PSG az Amiens csapatát fogadja. Mindenki a 222 millió eurós rekordösszegért igazolt brazilra kíváncsi, de hiába - hívja fel a figyelmet a 24.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. augusztus 5. szombat, 16:29
Fotó: Getty Images

Készen állok, hogy már holnap játsszak - nyilatkozta pénteki ünnepélyes bemutatásán a spanyol klubcsapatát, az FC Barcelonát elhagyó, s a PSG-hez öt évre aláíró 25 esztendős Neymar, akiért világcsúcsot jelentő 222 millió eurót (67,6 milliárd forint) fizetett a párizsi klub a katalánoknak. Ez óriási rekord, több mint a duplája az eddiginek, amit Paul Pogba tavalyi Manchester Unitedbe igazolásával tartott "mindössze" 105 millió euróval - írtuk meg korábban.

A 24.hu szerint úgy fest, hiába kelt el minden jegy, Neymar mégsem fog pályára lépni szombat délután 17 órától, a francia bajnokság nyitófordulójában az Amiens ellen.

A brazil csatár párizsi debütálására egy egészen amatőr hiba miatt kell várjanak a PSG-szurkolók: sajtójelentések szerint a fővárosi klub elfelejtette időben dokumentálni vadonatúj szerzeményének átigazolását. Ehhez éjfélig kellett volna a szükséges papírokat benyújtania a francia profi futball-ligához (LFP).

HOZZÁSZÓLÁSOK