A lengyel város szívében épült, Poznan City Center névre keresztelt bevásárlóközpont a budapesti WestEnd City Centerhez hasonlóan itt is a helyi főpályaudvarra települt rá, közel 60 ezer négyzetméterével. A TriGranit 2011 augusztusában kapott zöld utat a 160 millió eurós beruházáshoz, így az építési engedély birtokában megkezdődhetett a poznani közlekedési csomópont építése, ami a 2012-ben megrendezett Labdarúgó Európa-bajnokság egyik fontos infrastrukturális projektje volt a városban, a stadion mellett.

A beruházás első fázisa, a vasútállomás 2012 májusára készült el. Az 5500 négyzetméteres pályaudvar a Poznan Glówny nevet viseli, míg a mintegy 60 000 négyzetméteres (58 ezer négyzetméter a kiadható kiskereskedelmi terület, illetve 164 ezer négyzetméter a bruttó összterület), 230 boltot, és 1500 parkolót magába foglaló bevásárlóközponté Poznan Glówny City Center (PCC) lett. Az épületegyüttest a fejlesztés harmadik fázisában konferenciaközpont, szálloda és irodaházak egészítik majd ki, várhatóan 2015-re, amit az elmondások szerint komolyan támogat a helyi városvezetés is.

A TriGranit a legfrissebb adatok szerint 80 százalék körüli kihasználtsággal tudja megnyitni új üzletközpontját, ami a mágnesbérlőknek köszönhetően, a menedzsment várakozása szerint Karácsonyra bőven 90 százalék fölé kúszhat, és mintegy 2500 főnek nyújt munkalehetőséget.

A TriGranit lengyelországi legnagyobb, 385 millió eurós - beleértve a bérlők befektetését is, vagyis az üzlethelyiségek kialakításának költségét - beruházásához a szükséges hitelszerződést a Bank Zachodni WBK, Raiffeisen Bank Polska SA, Nordea Bank Polska SA, BRE Bank SA és a HYPO NOE bankokból álló konzorciummal kötötte meg korábban. A modern közlekedési csomópont a jelenlegi Poznan Glówny főpályaudvarhoz kapcsolódik, magában foglal egy központi vonat- és buszpályaudvart.